1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategória obchodu

U nás rýchla a lacná doprava

Sme partnermi a zaradené do siete
Logo Zásielkovňa
Výdajné aj podacie miesto
Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle

Facebook

Vyhľadávanie


Kategórie

Štatistika online

Práve prezerá -  171 návštevníkov
Registrované -  27 zákazník(ov) online

Vaša recenzia

Ďakujeme za Vašu recenziu na náš e-shop

Prajem pekný deň.
Veľmi som bol prekvapený rýchlosťou a dodaním objednaných pojazdových koliesok,za čo Vám patrí srdečné ďakujem.Odporučím aj ďalším s podobnými problémami.
Ivančík
 
Dátum: 18 July 2014
Pridal: Ernest Ivančík
Nitra
Tuto firmu mozem len a len odporucit,profesionalny pristup,promntne vybavenie.Som maximalne spokojna.
M.Hazikova
Piestany
 
Dátum: 27 March 2014
Pridal: Maria Hazikova
Piestany
Jedina firma v ktorej som zohnal pojazdove kolieska na sprchovaci kut,za velmi priaznive ceny.Hlavne čo stoji za spomenutie na prvom mieste je profesionalny pristup,velmi rychle riesenie problemu pri nevhodne zaslanom tovare s preplatenim vydavkov ktore vznikli pri opetovnom odosielani k predajcovi.Velmi solidne jednanie a hlavne ochota,Tuto firmu možem len a len odporučiť.
 
Dátum: 07 January 2014
Pridal: Dušan
Košice
Zo začiatku som mal obavy objednávať cez internet,lebo všade je veľa
podvodníkov.Nakoniec som rád,že som sa tovar rozhodol predca len objednať.Tovar mi bol doručený rýchlo a hlavne v dobrej kvalite.
Preto túto firmu každému vrelo odporúčam.P.Habaj 2.8.2013.
 
Dátum: 02 August 2013
Pridal: Peter Habaj
Šurany
Perfektní služby,domluva rychlá a věcná,zboží po objednání druhý den na poště. Tak to má být,vysoká spokojenost.
 
Dátum: 18 February 2013
Pridal: Ivan Holeczy
Ostrava
Objednana kolecka od vas jsou perfektni,podle obrazku s rozmery ktere mate v e-shopu jsem vybral presne ty ktera tam maji pasovat a funguji bez problemu.I doruceni problehlo v poradku do druheho dne.S pozdravem Aleš
 
Dátum: 24 December 2012
Pridal: Aleš
Rajhrad
Jsme velice spokojeni s pojezdovými kolečkami. Jste jediný eshop kde se dali sehnat. Moc děkujem. S pozdravem Eva
 
Dátum: 24 December 2012
Pridal: Eva
Litvínov
Vysoko oceňujem Váš profesionálny prístup doplnený ochotou riešiť môj problém s hľadaním vhodných pojazdových koliesok do sprchovacieho kúta. Pri hľadaní na webe som dospel k záveru, že ste jediná firma, ktorá sa predajom tohto tovaru zaoberá na území bývalého Československa. Ostatné firmy - a je ich bezpočet - sú síce ústretové, ale len v ochote prebudovať váš stávajúci sprhovací kút prípadne pri výmene celých posuvných dverí. Čo je nezmysel. Z uvedených dôvodov som rád, že som našiel firmu, ktorá je aktívna aj SR a berie svoj obchodný slogan - "žádná jiná obchodní společnost se nezabývá pouze pojezdovými kolečky. Jen my. Ostatní mají tyto součástky pouze jako postranní záležitost. My o nich víme vše. Jsme proto zárukou prvotřídní kvality v tomto oboru" - naozaj vážne. S pozdravom B. Hýl
 
Dátum: 01 November 2012
Pridal: Bohumil Hýl
Bratislava

<< Začiatok Predchádzajúci 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalšie Posledný >>

Stránka 14 z 14


Napísať recenziu
* položky sú povinné.
Vaše meno:*
Vaš Email:*
Mesto:
Vložiť obrázok:
Obrázky by nemali byť väčšie ako 500x500 px a 250 kb
Recenzia:*