1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategória obchodu

U nás rýchla a lacná doprava

Sme partnermi a zaradené do siete
Logo Zásielkovňa
Výdajné aj podacie miesto
Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle

Facebook

Vyhľadávanie


Kategórie

Štatistika online

Práve prezerá -  114 návštevníkov
Registrované -  36 zákazník(ov) online

Vaša recenzia

Ďakujeme za Vašu recenziu na náš e-shop

Dobrý deň. Kolieska prišli vporiadku pasujú . Dakujeme
 
Dátum: 11 February 2020
Pridal: Stanislav Šálka
Trstená
Profesionálny prístup, ochota, kvalifikované informácie ohľadne objednaného tovaru. A v neposlednom rade prijateľná cena. Maximálna spokojnosť!
 
Dátum: 27 January 2020
Pridal: Milan Nosko
Bratislava
Som velmi spokojny, za rychle dodanie všetko pasovalo. Ešte raz diky
 
Dátum: 27 January 2020
Pridal: oto vindiš
košice
S dodaným tovarom som veľmi spokojný.
Odporúčam tento obchod.
 
Dátum: 27 September 2019
Pridal: Kvetoslav Bochnovič
Hanušovce nad Topľou
S dodaným kolieskom som veľmi spokojný, je presne taký ako ostatné (zháňal som ich asi 2 týždne po všetkých možných kamenných obchodoch a nič !), trošku ma zmiatla cena dopravy, ale beriem to ako všeobecne rozšírený neduh kuriérskych spoločností (existuje vôbec konkurencia?). Musím veľmi pochváliť komunikáciu obchodu - boli veľmi ústretoví a málokedy som sa stretol s tak profesionálnym prístupom - majú moje veľké plus. Veľmi milo ma prekvapila aj rýchlosť dodania - v sumáre môžem konštatovať, že tento e-shop môže ísť príkladom ostatným. Ďakujem.
 
Dátum: 22 September 2019
Pridal: Miro
Kolieska boli presne podľa potreby. Komunikácia s obchodom na super úrovni. Maximálna spokojnosť.
 
Dátum: 21 September 2019
Pridal: Jozef
Malý Slavkov
Dobrý deň, vďaka vášmu obchodu som opäť spojazdnila môj sprchový kút, bola mi poskytnutá aj technická pomoc, a to čo nechodilo, už opäť chodí . :) Ak hladáte čo potrebujete, tu to nájdete, sú ochotný, rýchly aj ked ma ceny trochu zrazili k zemi.
 
Dátum: 21 September 2019
Pridal: Darina
Bratislava
Dobry den, po dlhom hladani nahradnych koliesok sa mi pomocou vas podarilo zrepasovat sprchovacie kury. Uz som ani nedufal ze sa mi to podari. Tovar prisiel velmi rychlo, ziadne negativa. Urcite odporucim aj kolegom. Zelam vsetko dobre a nech sa vam dari aspon tak dobre ako doteraz
 
Dátum: 15 September 2019
Pridal: Milan
Vinne
So vsetkym som bol spokojny, pri vybere koliesok som potreboval pomoc a slecna na infolinke mi ochotne pomohla. Dodanie bolo tiez velmi rychle. Nemam ziadne vyhrady :)
 
Dátum: 09 September 2019
Pridal: jozef
Bratislava
Som veľmi spokojný
 
Dátum: 08 September 2019
Pridal: Miroslav
Žilina

<< Začiatok Predchádzajúci 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalšie Posledný >>

Stránka 1 z 15


Napísať recenziu
* položky sú povinné.
Vaše meno:*
Vaš Email:*
Mesto:
Vložiť obrázok:
Obrázky by nemali byť väčšie ako 500x500 px a 250 kb
Recenzia:*